Tampereen yliopisto
FlickrFacebook
Bridging the Gap -seminaarin etäesityksen demo
28.10.2016


KUTSU

Pohjoismaisen TNT – Theatre & New Technology -verkoston jäsenet toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Bridging the Gap -seminaarin etäesityksen demoon:

Tampereen yliopisto / Teatterimonttu (Kalevantie 4. Tampere)
Perjantaina 28.10. klo 14:00

Bridging the Gap on ainutkertainen tilaisuus, jossa teatterintekijät ja muusikot Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Islannista ja Ahvenanmaalta kokoavat voimansa yhteen uudenlaisen, etäteknologiaa hyödyntävän, esityskonseptin luomiseksi. Kyseessä on kansainvälinen ja reaaliaikainen mixed-reality demo, joka on luotu ilman että kenenkään tarvitsee matkustaa kilometriäkään.

Demon jälkeen olette tervetulleita seuraamaan jaettua kansainvälistä paneelikeskustelua, jossa käsitellään esityksessä käytettyä teknologiaa sekä esitysteknologisen kehityksen tueksi suunniteltua Nordic Centre for Distant Development NSDU -aloitetta.

Rajallisen yleisötilan vuoksi pyydämme teitä ilmoittamaan tulostanne keskiviikkoon 26.10. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Esitys alkaa tasan klo 14:00, joten saavuthan ajoissa.

Sekä demoa että paneelikeskustelua voi seurata myös suorana lähetyksenä Internetin kautta. Lisätietoja TNT – Theatre & New Technology -hankkeen www-osoitteissa:

tnt.uta.fi
http://embed.bambuser.com/channel/Riksteatern/archive?tag=tnt

Varataksesi paikkasi Tampereen yleisöstä, ota yhteyttä:

jaakko.lenni-taattola @ uta.fi
+358 50 318 6879